hits

Min hverdagssminke - glam everyday!

  • 22.02.2018, 17:19

Hei!

I dag har jeg filmet en hverdags glam makeup tutorial. Sminken er ment for en hverdagslig bruk for de som ønsker å være litt ekstra i en ellers grå og kjedelig hverdag. Jeg er super lei av været for tiden og kan nesten ikke vente til vår og varmere dager! Ikke hjelper det å være høygravid og full av hormoner som svinger opp og ned. Oh well, to måneder igjen i denne crazy tilstanden så blir det både baby og forhåpentligvis vår! Det er bare å smøre seg med tålmodighet.

Anyways, sjekk ut videoen over og fortell meg hva du syns! Husk å endre kvaliteten til 1080p for best mulig kvalitet!

Makeup video og baby magen min!

  • 20.02.2018, 18:50

Hei og goood tirsdagskveld! Mangel på blogging og videoer har vært stor nå på nyåret, men i dag har jeg fått filmet en ny makeup tutorial og lastet den opp! Jeg har vært syk den siste uken med både feber og forkjølelse, så beklager den litt rustne stemmen i videoen. Baby magen gjør en liten opptreden i begynnelsen av videoen og jeg begynner å bli stor! Jeg gleder meg så utrolig mye til å møte den lille sparkende akrobaten som er der inne. To måneder igjen nå så er jeg der, gleder meg! Jeg er da altså i uke 33 av graviditeten nå!

Sjekk ut videoen over og gjerne subscribe til min youtube hvis du liker den! 

Hverdags glam - før og etter

  • 03.01.2018, 18:42

Første youtube video for 2018 er klar! Jeg gikk for en hverdags glam eller hverdags makeup om du vil for denne videoen. Det er verdt å nevne at selv om dette er en hverdags look vil det for mange være å kategorisere som mye sminke til hverdagen. Men for meg er dette akkurat perfekt! Jeg bruker mye sminke og kjører på med "full face" selv på en helt ordinær dag. Hvorfor ikke være litt ekstra om du vil? Så denne kan du fint kjøre på med om du skal på skole eller jobb! Hvis det blir litt mye for deg kan denne looken også brukes for en shopping tur eller eventuelt lunsj med venninner. Kanskje jeg skal prøve meg på en litt lettere hverdags makeup som passer for de som går skole ved neste video? 

Jeg håper du liker videoen og gjerne subscribe til min youtube kanal hvis du ønsker å se flere! Husk å endre kvaliteten på videoen til 1080p ved å trykke på det lille tannhjulet!

Sjekk ut før og etter bildene under videoen!

 


- Før -

 

- Etter -

Min hverdagssminke - favoritt produkter

  • 02.01.2018, 14:56

Jeg som mange andre har mine rutiner når det kommer til sminke og hverdagsrutiner! Jeg syns jo sminke er utrolig moro og elsker å prøve nye produkter og merker. Men jeg har min faste hverdagslook med produkter jeg vet jeg liker og en rutine på hvordan jeg legger makeupen. Jeg tenkte å dele mine absolutt favoritt sminke produkter jeg bruker fast hver dag! Disse har blitt mine must haves det siste året og jeg elsker resultatet sminken gir huden min!

Mine must for hverdags sminken er: 

💖 Et feilfritt resultat

💖 At sminken holder en hel dag (super viktig!)

💖 At sminken føles lett på huden og ikke gir noen reaksjoner


 

1. Basen

Når jeg står opp om morgenen påfører jeg alltid fuktighetskrem til ansiktet. Etter denne har fått satt seg i huden begynner jeg makeupen med en primer. Primeren jeg bruker er fra Too faced sin hangover primer. Denne dufter SÅ godt! Jeg elsker lukten av kokos. Huden føles noe klissete/sticky etter påføring og jeg føler at dette hjelper foundationen til å sette. Jeg ønsker at primeren skal føles som et lag på huden slik at sminken ikke synker inn i porene. 

Deretter blander jeg to foundations: Nars sin all day luminous weightless foundation og denne bruker jeg i fargen stromobli. Deretter går jeg inn med Urban decay sin all nighter foundation i fargen 5.0. Sistnevnte er en fult dekkende foundation og kanskje ikke noe alle og enhver er komfortabel med å bruke til hverdags da den er ganske "heavy". Personlig liker jeg å bruke sminke og ønsker at sminken min er såkalt full coverage. 

For å dekke samt lysne under øyne og panne bruker jeg her også to forskjellige produkter. Jeg bytter på hvilken jeg bruker rett og slett fordi jeg liker begge så godt! Først ut er Tarte cosmetics shape tape concealer og min andre favoritt er nars sin creamy concealer i fargen custard.

2. Bryn

Som mange andre sverger jeg til Anastasia sin brow pomade til å fylle ut brynene mine. Dette produktet er så ekstremt enkelt å bruke og med litt øvelse kan hvem som helst ha "brows on fleek" med denne pomaden. Love! Jeg bruker fargen medium brown og jeg avslutter med en clear brow gel fra samme merke. 

3. Setting

Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle plassere "setting" i dette innlegget, jeg har nemlig to runder med setting. Etter alt av flytende sminke er lagt (primer, foundation og concealer) går jeg over området under øynene, under kinnbeina, nesetippen, haken og pannen min med Laura mercier sitt setting pudder i translucent. Dette er en game changer! Sliter du med at makeupen ikke sitter utover dagen, opplever at enkelte områder av ansiktet ser oljete ut eller er på utkikk etter en flawless hud er dette produktet du behøver. Jeg sverger til dette pudderet og det er ikke et steg jeg misser! 

Urban decay sin all nighter setting spray er et produkt jeg bruker når alt av sminke er lagt ferdig. Denne hjelper sminken til å holde de ekstra timene uten at du behøver en fix up i løpet av dagen eller kvelden!

4. Bronze, blush og highlight

Jeg har prøvd mye forskjellig når det kommer til denne kategorien og det er vel her jeg gjerne eksperimenterer litt ekstra og skifter ut produkter litt oftere. Allikevel har jeg noen favoritter jeg alltid går tilbake til og som har blitt mine "go tos". For å gi huden litt sol farge og varme opp ansiktet bruker jeg et pudder fra mac! Denne heter for skin mineralizer og er i fargen dark. Fargen har en fin varme over seg og ser veldig naturlig ut på huden, som om du har vært en tur i sola! (ish)

For å gi kinnene mine litt ekstra farge bruker jeg paletten over som er kjøpt fra BH cosmetics. Dette er nok det rimeligste produktet i akkurat dette innlegget, men det gjør virkelig jobben sin! Som dere ser er det mange farger å velge mellom og du kan variere fra dag til dag hvilken farge du er in the mood for. 

Jeg elsker elsker elsker highlightere! Jeg digger at dette har blitt en så stor trend de siste årene. Jeg har mange forskjellige highlightere fra alle mulige merker, men hverdags favoritten min er fargen Rodeo drive fra Ofra. Du behøver virkelig ikke mye av dette produktet for å skinne. 

5. Lepper

Jeg liker å fremheve leppene mine på selv en helt vanlig dag. Lip linerne fra kylie cosmetics er så så gode og jeg aner virkelig ikke hvor mange jeg har nå! De holder så lenge, er utrolig enkle og påføre ettersom at de er såpas kremete i konsistensen. Fargen jeg bruker til hverdags er exposed. Denne er i en bruntone og er veldig subtle for hverdag. Etter jeg har påført lineren går jeg over med lepomade for å fukte leppene. Føler jeg meg litt ekstra en dag slenger jeg på en gloss over. Mine favoritt glosser for tiden er fra Anastasia, disse er ekstremt gode, pigmenterte og tørker ikke ut leppene. Favoritt fargen som du ser over er undressed. 


De aller fleste av produktene nevnt over kan kjøpes på kicks. Produkter som nars, tarte og kylie cosmetics handler jeg fra utenlandske nettsider. 

 

Going out makeup - Video tutorial

  • 13.12.2017, 19:29

Litt vanskelig å finne en tittel for denne videoen, føler egentlig ikke den har noe tema. Jeg begynte vel sånn strengt talt kun å legge et øye for å se hva jeg var in the mood for, også ble det som det ble. Men looken er jo perfekt for en kveld ut på byen i hvertfall! Derfor ble det en "Going out makeup for the holidays". Nok heavy makeup og super glam for en stund kanskje? Gjerne legg igjen en kommentar hvis du har en spesiell look du ønsker å se eller som jeg kan prøve meg på! Det hadde jeg satt stor pris på!

Jeg håper du liker videoen og husk å endre kvaliteten til 1080p for best bilde.

Makeup tutorial med kun EN palett!

  • 10.12.2017, 15:11

// Endre kvaliteten til 1080p for best bilde

Lørdagskvelden ble veldig fin, jeg dro ut med noen venninner i går og spiste. Vi dro på Cowsea som ligger ved bakklandet i Trondheim. En super fin og koselig restaurant hvor de serverer både sushi og burgere, derav navnet. Jeg spiste en tempura salat med fritert scampi med søtpotetfries ved siden, yum! Etter noen timer, god mat og latter dro vi videre på Rot restaurant for å ta noen drinker. Det ble en veldig trivelig kveld, jeg tok ikke så mye bilder fra kvelden, men jeg fikk knipset noen av maten (som er det viktigste, eller?)

I dag startet vi morgenen med en utrolig god frokost, rundstykker, eggerøre, sjokolademelk og masse annet godt. Alt som hører med til en rolig søndag! Jeg har også fått gått en fin og lang tur i dag, her er det nemlig sol og veldig fint vær! Deretter har jeg redigert og publisert sminkevideoen som jeg laget i går! Den ligger øverst i innlegget. I denne videoen gikk jeg for en varm look til øynene med en litt mørkere nude leppe. Jeg gikk for glødende hud med mye highlighter (som jeg vanligvis gjør..). Jeg har også holdt meg til kun én øyenskygge palett til denne looken. Denne paletten har over tid blitt en favoritt! Jeg elsker varme farger i brun toner, noe denne har. Paletten har både matte øyenskygger og øyenskygger med shimmer i, skyggene er godt pigmentert og enkel å blende. Jeg er suuper fornøyd med denne paletten! Love love love

Sjekk ut videoen øverst i innlegget og gjerne legg igjen en kommentar og subscribe til youtube kanalen min hvis du ønsker å se mer! 


My saturday night turned out so so nice! I went out with a couple of friends for dinner. We went to this restaurant called Cowsea, such a cozy and nice restaurant where they both serve sushi and burgers! I ate a tempura salad with fried scampi and sweet potato fries on the side, yum! After a couple of hours with good food and a lot of laughter we went on to a place called Rot for a couple of drinks. The evening turned out so nice, but I did not get to take a lot of pictures. I took some pics of the food, and thats probably the most important ones to take am I right? 

Today we started the morning with a big spread breakky in my home. A little bit of everything and it was so nice. The perfect start for a sunday morning. I even went for a long walk today. The weather is beautiful and sunny today! I edited the makeup video I filmed yesterday and it is ready and already published, yay! This time I went for a warm eyeshadow look with a darker nude lip, not dark but a little darker than I usually do. I went for a glowy looking skin with a lot of highlighter! (As I usually do..). I also stuck to just using one eyeshadow palette for this video. So it is really easy to recreate! This palette has also become such a favorite for me! I love warm toned colors and the palette does have both shimmery and matte shadows to it. The shadows are also so so pigmented and really easy to use and to blend with! I am truly super happy with the purchase of this palette, love love love!

Check out the video in the top and I would love it if you would leave a comment and please subscribe to my youtube channel if you want to see more of me! 

Kylie Jenner inspirert makeup / Video tutorial

  • 07.12.2017, 15:02

Jeg kom over et bilde av vakreste Kylie Jenner på pinterest for en tid tilbake og det er jo ingen tvil om at denne jenta er on point når det kommer til makeup og ikke minst selfies! Jeg filmet en makeup tutorial hvor jeg hentet min inspirasjon fra dette bildet og jeg har prøvd å få til en liknende look som på bildet av henne. Fargene går i rosa, fersken og shimmer. En veldig frisk makeup som kan passe både til hverdags og til fest! Den kan jo kanskje være perfekt til julebordet eller til juleballet?

Jeg håper i hvertfall at du liker videoen og gjerne subscribe til kanalen min på youtube hvis du ønsker å se flere makeup videoer! Forresten, trykk på tannhjulet på videoen og endre kvaliteten til 1080p! 

Holiday glam makeup tutorial / Red cherry lips

  • 30.11.2017, 13:58

I og med at jeg allerede er i slik julestemning som jeg faktisk er (og har vært i flere måneder) har jeg laget en makeup tutorial som passer utmerket til spesielle anledninger den kommende tiden! Hvis du skal på julebord, julefest in general, ball, en kveld på byen eller en lunsj med gjengen så er denne looken perfekt! Øynene er i en varm brun tone og en dus og glødende hud! Du kan også fint gå for en nude leppe farge til denne looken hvis du ønsker å tone den ned litt eller ikke er en red lip kinda girl. Uansett, looken kan brukes både på dagtid og kveld for den sminkeglade! 

Nå har jeg bare blitt enda mer gira til jul og kan nesten ikke vente. Det er så hyggelig å være sammen med familie og gode venner hvor man nyter så så mye god mat og bare tar livet helt med ro. Og det trengs nok for de fleste som sikkert stresser seg ihjel nå i førjuls tia (inkludert meg). Det er tross alt mye som skal stelles i stand og være på plass. Men ikke glem å ta på god sokkene og pakke deg inne i et pledd med en kopp varm kakao i sofaen i ny og ned også! Jeg håper i hvertfall at du liker videoen og gjerne subscribe hvis du ønsker å se mer. 

Husk å endre kvaliteten til 1080p ved å trykke på tannhjulet for best mulig bilde!

 

GRWM - Gold glitter & flawless face / Makeup tutorial

  • 27.11.2017, 16:30

(Endre til 1080p for høyest mulig kvalitet)

Hei og velkommen til bloggen min! Dette er litt spesielt og veldig morsomt, men jeg håper at du som kanskje leser dette innlegget syns det er like spennende som jeg gjør! Jeg tenkte ikke å legge ut en lang og uinteressant historie om hvem jeg er eller hva jeg gjør (det kan du forøvrig lese om under "Om meg" i meny linjen øverst på denne siden, hvis det skulle friste). Jeg er i hvertfall (i følge meg selv og muligens kjæresten min) over snittet interessert i makeup og skjønnhet. Det har jeg vært i over lengre tid. Jeg kan sitte i flere timer foran skjermen å kikke gjennom forskjellige nettbutikker, beauty blogger og youtube videoer. Seriøst og ja, jeg vet det høres sært ut for enkelte. Men for meg er det en skikkelig avkobling fra hverdagen og timene flyr hvis jeg først ender opp på youtube i forskjellige makeup tutorials!  For mange er nok dette med sminke og skjønnhet totalt uinteressant og kanskje overfladisk, men for meg er sminkepaletter, foundations, glitter og lipsticks en lekeplass hvor jeg kan eksperimentere for meg selv, teste ut forskjellige uttrykk og stiler! Jeg elsker det og nå vil jeg gjerne dele denne lidenskapen som jeg har med andre entusiaster! 

Hvis du driver en skjønnhetsblogg, instagram eller youtube selv er jeg super interessert i å sjekke det ut! Jeg elsker å se på forskjellige kanaler drevet av forskjellige typer mennesker med ulike stiler. Gjerne legg igjen en kommentar med link, så skal jeg sjekke det ut! 

Som disclamer kan jeg nevne at jeg på ingen måte er en ekspert innenfor makeup og jeg er heller ingen makeup artist med utdanning innenfor faget. Dette er en lidenskap og en hobby. Jeg prøver og feiler, henter inspirasjon og lærdom fra internettet!

Jeg håper i hvertfall du vil sjekke ut videoen min ovenfor her og gjerne stikk innom youtube kanalen min hvis du liker videoen da..

Sophie Lund

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Search

Bloggdesign