hits

Min jul i bilder

 • 30.12.2017, 21:45

 Processed with VSCO with m5 preset

Det føles ut som en liten evighet siden jeg har vært her inne på bloggen og det kan nok stemme også. Julen har virkelig gått meg forbi så ekstremt raskt, men jeg har virkelig tatt tiden til nytte og bare kost meg med familie og venner! Det håper jeg flere også har. Jeg kjenner meg ekstremt heldig som har så mange rundt meg å feire julen med, det er jo ikke slik at alle har det sånn og man skal ikke ta det som en selvfølge. 

Her har jeg et lite knippe av bilder fra de siste dagene. Det har gått ned mye god mat og søtsaker, litt for mye av både og egentlig. Jeg føler meg trill rund om dagen og kan helt ærlig si at knekkebrød og yoghurt har smakt godt de siste par dagene. Personlig er jeg ikke spesielt glad i ribbe, pinnekjøtt og den tradisjonelle julematen man finner i de mange norske hjem. Jeg spiser som regel kyllingfilet, men jeg digger alt av tilbehør som følger med julematen og det har virkelig gått ned alt for mye godsaker. 

I morgen er det nyttårsaften og jeg er enda litt usikker på hvordan kvelden kommer til å se ut. Men jeg er spent og ser frem til et nytt år og holder på med nyttårsforsetter i skrivende stund. Jeg pleier også å lage meg en innkjøpsliste for hvert nytt år: da gjerne litt større og mer kostbare saker og ting som jeg ønsker å få inn i løpet av året! 

Jeg håper alle får en fin og trygg feiring av det nye året i morgen! 

Selvbruning - Før og etter

 • 15.12.2017, 12:51

I går mottok jeg en pakke i posten! Jeg bestilte meg litt påfyll på selvbruning for en liten uke siden og endelig er den her! Denne selvbruningen har jeg brukt en god stund nå og jeg er veldig fornøyd med akkurat denne. Loving Tan er merket og hvis du er interessert i selvbruning har du nok sikkert hørt om denne, eventuelt sett den på instagram før. Jeg bruker deres deluxe bronzing mousse i fargen ultra dark. Jeg har lenge vært opptatt av å opprettholde en viss glød til huden min, og etter hjernen min endelig ble moden nok til å forstå konsekvensene solarium kan føre med seg gikk jeg over til å kun bruke selvbruning. Mange assosierer nok selvbruning med oransje og skjoldete hud, men teknologien/utviklingen av selvbruning har tatt oss forbi stadiet hvor man går rundt som en oompa loompa ved bruk av litt fake tan. 

Det er viktig for meg at selvbruningen jeg bruker har en oliven farge, at produktet ikke gir fra seg for mye og for sterk lukt, samt at den holder godt. Selvbruning er og blir selvbruning: det er en krem du smører på huden din og dermed vil mye av fargen forsvinne i dusjen, det er uungåelig uansett hvilket merke du bruker. Men denne fra loving tan er et av de merkene jeg har brukt som definitivt sitter best på huden. Noe som kan være irriterende til tider, spesielt når du ønsker å skrubbe huden for å starte med et helt rent lerret. Derimot så smitter ikke denne særlig over til klærne dine og den tørker ekstremt raskt. Hvis du får vann på kroppen rett etter produktet er påført vil det komme en hvit stripe der vannet har vært, men etter en liten time så sitter denne selvbruningen ekstremt godt. Tidligere brukte jeg Vita liberata sin selvbruning, som også er en favoritt, men jeg gikk over til loving tan rett og slett på grunn av holdbarheten. 

Loving tan kan kjøpes fra deres egen hjemmeside, eventuelt så fører norske tanstore.no produktene fra loving tan også. Sjekk ut bilde under for farge referanse. Her har jeg smurt låret mitt en runde med selvbruningen, hvorav armen min er helt uten produkt. Love!

Ellers er det så langt totalt laffedag som du ser på "dagens outfit". Det er fredag og kun en liten uke til jul! iik

Going out makeup - Video tutorial

 • 13.12.2017, 19:29

Litt vanskelig å finne en tittel for denne videoen, føler egentlig ikke den har noe tema. Jeg begynte vel sånn strengt talt kun å legge et øye for å se hva jeg var in the mood for, også ble det som det ble. Men looken er jo perfekt for en kveld ut på byen i hvertfall! Derfor ble det en "Going out makeup for the holidays". Nok heavy makeup og super glam for en stund kanskje? Gjerne legg igjen en kommentar hvis du har en spesiell look du ønsker å se eller som jeg kan prøve meg på! Det hadde jeg satt stor pris på!

Jeg håper du liker videoen og husk å endre kvaliteten til 1080p for best bilde.

Ny makeup tutorial + ny foundation

 • 13.12.2017, 18:30

I skrivende stund holder jeg på å lagre og laste opp en ferdig redigert sminke video. Denne gangen har jeg også testet en ny foundation som jeg bestilte for noen måneder tilbake, men ikke rukket å prøvd/glemt. Jeg er alltid skeptisk til å prøve nye foundations, spesielt med tanke på at jeg har mine favoritter som fungerer veldig bra for huden min. Slik har jeg vært så lenge jeg kan huske, men jeg tror det er relativt vanlig: vi finner oss produkter som vi liker og trives med, dermed holder vi oss til disse. Hvorfor prøve noe nytt og annerledes når det du har fra før fungerer så bra?

Jeg endte opp med å virkelig like slutt resultatet til denne foundationen! Selv om det er en matt foundation (jeg foretrekker heller en med luminous finish) ble jeg overrasket over hvor mye jeg likte denne. Med pudder og highlighter ble resultatet veldig fint og huden ser flawless ut - og det klager ikke jeg på!

Det ble en "party-look" denne gangen også, så kanskje jeg går for noe mer hverdagslig og naturlig ved neste video? 

Lussekatter og julegaver

 • 13.12.2017, 12:22

Det er santa lucia i dag! Lucia dagen, god santa lucia, sier man det? I hvertfall, jeg har begynt dagen i dag med å bake lussekatter (for første gang!) og de ble overraskende bra! Jeg er egentlig ikke noe stort emne på kjøkkenet og lager svært sjeldent mat og bakst som krever mer enn to-tre ingredienser, så dette er pretty impressive hvis jeg kan si det selv. Formen ble kanskje ikke perfekt og jeg har definitivt sett finere lussekatter, men jeg syns de ble fine jeg. Sier meg fornøyd! 

Jeg har også fått pakket inn julegaver og jeg syns jo det er kjempe stas å pakke. Nå er jo jeg spesielt interessert i alt som er jul og føler jeg må slutte å skrive og generelt snakke om jula, men jeg elsker denne tiden av året. Jeg kjøpte alt av gave innpakning på ARK. Der hadde de utrolig bra utvalg av forskjellige gavepapir, lapper og det som man ønsker og trenger til å pakke inn årets julegaver! Slenger med et par bilder av innpakningen min. 

Også et bilde av juletreet vårt da! Som forøvrig har stått i stua siden midten av november.. 

Julegaver: check

 • 12.12.2017, 20:43

Jeg har som nevnt tidligere ekstremt med julestemning allerede og nå er jeg så og si ferdig med julegavene! Aldri om jeg har vært så tidlig ut med gaver før, så jeg sier meg veldig fornøyd med det. Jeg har også kun vært på to runder med gave shopping og vil påstå at det er ganske effektivt! Uansett, det er veldig deilig å si seg ferdig med det. Nå gjenstår kun litt innpakning så er alt klappet og klart. 

Nå sitter jeg med håret i en dott på hodet og ansiktsmaske. Ansiktsmasken jeg bruker og som er min absolutt favoritt er Glam Glow sin Flashmud Brightening Treatment. Dette er en maske/skrubb. Konsistensen på produktet er som en skrubb som du jobber inn i huden med sirkulære bevegelser. Deretter lar du masken sitte en stund, jeg pleier å la den sitte i en liten halvtime, før du skyller den av. Huden renses for døde hudceller og etterlates silkemyk og med en ny glød. Jeg elsker denne! Jeg ser forøvrig på ekstreme julehus på TV og digger det! Jess, masse lys og bling til jul, love it! 

Nå skal det bakes her hjemme og jeg tenkte på å filme en ny sminkevideo i morgen, men hva...?

Makeup tutorial med kun EN palett!

 • 10.12.2017, 15:11

// Endre kvaliteten til 1080p for best bilde

Lørdagskvelden ble veldig fin, jeg dro ut med noen venninner i går og spiste. Vi dro på Cowsea som ligger ved bakklandet i Trondheim. En super fin og koselig restaurant hvor de serverer både sushi og burgere, derav navnet. Jeg spiste en tempura salat med fritert scampi med søtpotetfries ved siden, yum! Etter noen timer, god mat og latter dro vi videre på Rot restaurant for å ta noen drinker. Det ble en veldig trivelig kveld, jeg tok ikke så mye bilder fra kvelden, men jeg fikk knipset noen av maten (som er det viktigste, eller?)

I dag startet vi morgenen med en utrolig god frokost, rundstykker, eggerøre, sjokolademelk og masse annet godt. Alt som hører med til en rolig søndag! Jeg har også fått gått en fin og lang tur i dag, her er det nemlig sol og veldig fint vær! Deretter har jeg redigert og publisert sminkevideoen som jeg laget i går! Den ligger øverst i innlegget. I denne videoen gikk jeg for en varm look til øynene med en litt mørkere nude leppe. Jeg gikk for glødende hud med mye highlighter (som jeg vanligvis gjør..). Jeg har også holdt meg til kun én øyenskygge palett til denne looken. Denne paletten har over tid blitt en favoritt! Jeg elsker varme farger i brun toner, noe denne har. Paletten har både matte øyenskygger og øyenskygger med shimmer i, skyggene er godt pigmentert og enkel å blende. Jeg er suuper fornøyd med denne paletten! Love love love

Sjekk ut videoen øverst i innlegget og gjerne legg igjen en kommentar og subscribe til youtube kanalen min hvis du ønsker å se mer! 


My saturday night turned out so so nice! I went out with a couple of friends for dinner. We went to this restaurant called Cowsea, such a cozy and nice restaurant where they both serve sushi and burgers! I ate a tempura salad with fried scampi and sweet potato fries on the side, yum! After a couple of hours with good food and a lot of laughter we went on to a place called Rot for a couple of drinks. The evening turned out so nice, but I did not get to take a lot of pictures. I took some pics of the food, and thats probably the most important ones to take am I right? 

Today we started the morning with a big spread breakky in my home. A little bit of everything and it was so nice. The perfect start for a sunday morning. I even went for a long walk today. The weather is beautiful and sunny today! I edited the makeup video I filmed yesterday and it is ready and already published, yay! This time I went for a warm eyeshadow look with a darker nude lip, not dark but a little darker than I usually do. I went for a glowy looking skin with a lot of highlighter! (As I usually do..). I also stuck to just using one eyeshadow palette for this video. So it is really easy to recreate! This palette has also become such a favorite for me! I love warm toned colors and the palette does have both shimmery and matte shadows to it. The shadows are also so so pigmented and really easy to use and to blend with! I am truly super happy with the purchase of this palette, love love love!

Check out the video in the top and I would love it if you would leave a comment and please subscribe to my youtube channel if you want to see more of me! 

Kveldens makeup // bronze shimmer & glowy skin

 • 09.12.2017, 18:53

Kveldens makeup er en varm bronze shimmer med glødende og bronze hud. Nå skal jeg skifte og komme meg av gårde. I kveld skal jeg ut med noen venninner og det blir utrolig hyggelig. Det er ekstremt dårlig vær i Trondheim om dagen, skikkelig vått og sørpete. Derfor blir det nok ingen kjole denne lørdagskvelden, jeg holder meg nok til bukse og hæler. Jeg håper du får en super fin lørdagskveld! 

..psst, det kommer en makeup tutorial på denne looken forhåpentligvis i løpet av morgendagen!

Julekonsert og pizza

 • 09.12.2017, 09:12

God morgen!

Gårdagen ble en veldig fin dag. Jeg våknet med vondt i hodet, men så lenge det ikke er migrene så er vanlig hodepine en drøm sammenliknet. Alle som lever med migrene kan vel kanskje si seg enige i det regner jeg med? I hvertfall, I går tok jeg og kjære med oss mammaen min ut for en helaften. Vi gikk ut å for å spise og deretter dro vi på julekonsert med Kurt Nilsen. Det ble en utrolig fin kveld med god mat, jeg spiste en vegetar pizza, og fin musikk. Vi spiste også selvfølgelig dessert.. sjokoladepudding. Need I say more? Konserten var også utrolig fin! Kurt Nilsen har jo en ekstremt skjønn stemme og det var så vakkert og behagelig å høre på. Om jeg ikke var i nok julestemning fra før, så er jeg det nå. Uten tvil! 

Jeg håper det er flere som fikk en fin start på helgen! 

// Toppen er fra bik bok

Kylie Jenner inspirert makeup / Video tutorial

 • 07.12.2017, 15:02

Jeg kom over et bilde av vakreste Kylie Jenner på pinterest for en tid tilbake og det er jo ingen tvil om at denne jenta er on point når det kommer til makeup og ikke minst selfies! Jeg filmet en makeup tutorial hvor jeg hentet min inspirasjon fra dette bildet og jeg har prøvd å få til en liknende look som på bildet av henne. Fargene går i rosa, fersken og shimmer. En veldig frisk makeup som kan passe både til hverdags og til fest! Den kan jo kanskje være perfekt til julebordet eller til juleballet?

Jeg håper i hvertfall at du liker videoen og gjerne subscribe til kanalen min på youtube hvis du ønsker å se flere makeup videoer! Forresten, trykk på tannhjulet på videoen og endre kvaliteten til 1080p! 

Sminke video coming your way!

 • 07.12.2017, 14:28

Hei!

Da har jeg endelig fått filmet og redigert videoen som jeg begynte med på mandag. Ting tar tid, men nå begynner jeg å se lyset i enden av tunnelen. Nå gjenstår å lagre videoen og få lastet den opp, så da kommer det et nytt innlegg i løpet av ettermiddagen/kvelden med sminke video!

Mye tid tilbrakt hjemme i dag, det blir jo fort sånn hvis man skal drive med filming og redigering, så jeg kjenner meg rastløs. Jeg har vært en liten tur ut og jeg vet ikke hvordan været er i andre kanter av landet nå, men her er det skikkelig vinter stemning. Jeg elsker jo snø, så det passer meg ypperlig at alt rundt meg er dekket i hvitt! Det er så koselig! Men en halv dag så og si stillesittende er ikke bra for sjela eller magen. Jeg sitter jo konstant med noe mat i munnen, eller det føles i hvertfall litt sånn ut. En yoghurt der, en brødskive her. Jaja, det er heldigvis ikke så ofte jeg har sånne dager. 

Nå skal jeg få gjort meg ferdig med videoen og laste den opp! Så får vi se hva resten av dagen bringer..

 

Når alt går i mot deg

 • 06.12.2017, 17:35

..eller i hvertfall føles sånn ut.

På mandag ettermiddag fikk jeg et ganske kraftig migrene anfall, jeg ble helt slått ut og lå med øynene lukket resten av kvelden. Jeg klarte ikke å gjøre noe som helst og var i seng tidlig. Jeg hadde hodepine utover dagen i går også, men formen tok seg heldigvis opp utover dagen. Jeg tenkte jeg skulle få redigert videoen jeg laget her om dagen, men møtte på litt tekniske problemer underveis som gjør at jeg faktisk må filme om igjen.. utrolig (!!) kjedelig, men da får jeg bare gjøre det. Jeg hadde så lyst til å få ut videoen i dag, men nå ble det ikke slik.. 

I dag har jeg fått gjort noen ærender og handlet litt. Jeg fikk endelig fylt på vippene mine og denne gangen var det så tynt i rekkene som aldri før. Jeg gned meg m.y.e i øynene da jeg hadde migrene og mistenker at noen ganske mange av vippene ble med i fallet. Anyways, etter nesten to timer på benken hos flotte Sigrid som fikser vippene mine, føler jeg meg ganske så fresh igjen. Deretter ble det shopping med ei venninne og det var utrolig koselig. Nå har vi fått spist middag her hjemme og jeg tenker å sløve litt på sofaen mens maten synker. Så får vi se hva kvelden bringer. 

Men i morgen, da blir det sminkevideo!

Pink glam / tutorial kommer snart

 • 04.12.2017, 12:39

Vi har for tiden ekstremt ustabilt internett her hjemme og det er så sinnssykt slitsomt. "Tidenes problem", men det gjør faktisk ganske mye veldig vanskelig.. Føler jeg er en av de som er i kanten avhengig av å være på nett.. 

I hvertfall, helgen var veldig fin og hyggelig. På lørdag fikk jeg både lagt inn en treningsøkt hvor jeg jogget 6 km, jeg la makeup på ei venninne som skulle i julebord og jeg var i julebord selv på lørdag. Det var super hyggelig og jeg skulle ønske jeg tok noen bilder for å vise, men jeg tror jeg var så fokusert på maten når jeg kom på julebordet at det var min eneste tanke.. #matvrak. Anyways, vi hadde julebord med jentene fra jobben og alle tok med seg mat. Tapas kveld/kurv fest ble det. Så så mye god mat og jeg spiste meg virkelig sprekk mett denne kvelden. Er enda litt i food coma etter lørdag! 

I dag har jeg fått filmet en ny makeup tutorial og denne gangen har jeg gått for en look inspirert av Kylie Jenner. Bildene av looken finner du ovenfor. Pink glam, perfekt for både hverdags og fest, alt ettersom hvor mye makeup man er komfortabel med å bruke på en daglig basis. Nå skal jeg i vei å møte en venn og ta en kaffe, kanskje se litt rundt i butikker. Så blir det forhåpentligvis redigering og publisering av videoen i morgen hvis internettet er på plass igjen.

Håper alle får en fin start på uka!

Pink shimmer og anti aging produkter

 • 01.12.2017, 20:35

Endelig fredag og helg, tenker nok sikkert mange. Mandag og fredag er strengt talt det samme for meg om dagen. Helg for meg har hatt en helt annen betydning de siste.. snart tre årene nå! Jeg jobber i restaurant og da er jo uka snudd helt på hodet sammenliknet med de som går skole, studerer eller har en typisk ni til fire jobb. Jeg tipper mange bloggere kan kjenne seg igjen i at helge begrepet er litt løst. For meg har de siste tre årene ordet "helg" betydd jobbing og enda mer jobbing. Noe som egentlig har passet meg veldig fint, jeg liker jo å jobbe. 

Uansett, dette innlegget skal verken handle om jobb eller helg. Dagens makeup look finner du på bildene over. Jeg kjørte på med rosa toner og shimmer i dag, med nude lips. I dag har jeg fått hentet ut en pakke, tatt en soya latte med noen venninner og laget en ganske digg taco middag med kjære. Og jeg gleder meg sånn til i morgen! Jeg gleder meg til å vise bilder med "prosjektet" som er planlagt for dagen. Jeg skal nemlig legge makeup på en annen person enn meg selv! Det blir super stas og jeg gleder meg til å vise bilder, enten her eller på insta: eventuelt begge deler. 

I går fikk jeg også en gave (fra min kjære) og se så fin gave. Jeg er i himmelen! Jeg har lenge ønsket meg både øyekrem, serum og anti aging kremer av alle slag og her fikk jeg alt, i en pakke! Estee lauder er en av mine absolutt favoritter når det kommer til hudpleie, og da spesielt til ansikt. Jeg bruker fra før deres dagkrem for tørr hud og er super fornøyd! For en tid tilbake slet jeg veldig med en dry spot på haken min, og det sier seg selv at å legge sminke på noe som er veldig tørt ikke gir gode resultater. Da gikk jeg over til estee lauder sin dagkrem for tørr hud og den var min life saver! Har ikke hatt noen plager med tørr hud etter jeg begynte med denne. Et merke jeg gjerne anbefaler videre.

Sophie Lund

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Search

Bloggdesign