hits

Holiday glam makeup tutorial / Red cherry lips

  • 30.11.2017, 13:58

I og med at jeg allerede er i slik julestemning som jeg faktisk er (og har vært i flere måneder) har jeg laget en makeup tutorial som passer utmerket til spesielle anledninger den kommende tiden! Hvis du skal på julebord, julefest in general, ball, en kveld på byen eller en lunsj med gjengen så er denne looken perfekt! Øynene er i en varm brun tone og en dus og glødende hud! Du kan også fint gå for en nude leppe farge til denne looken hvis du ønsker å tone den ned litt eller ikke er en red lip kinda girl. Uansett, looken kan brukes både på dagtid og kveld for den sminkeglade! 

Nå har jeg bare blitt enda mer gira til jul og kan nesten ikke vente. Det er så hyggelig å være sammen med familie og gode venner hvor man nyter så så mye god mat og bare tar livet helt med ro. Og det trengs nok for de fleste som sikkert stresser seg ihjel nå i førjuls tia (inkludert meg). Det er tross alt mye som skal stelles i stand og være på plass. Men ikke glem å ta på god sokkene og pakke deg inne i et pledd med en kopp varm kakao i sofaen i ny og ned også! Jeg håper i hvertfall at du liker videoen og gjerne subscribe hvis du ønsker å se mer. 

Husk å endre kvaliteten til 1080p ved å trykke på tannhjulet for best mulig bilde!

 

Gårdagen

  • 30.11.2017, 11:18

Vi har begynt julen tidlig hjemme hos oss. Jeg er ekstremt glad i høytider og da spesielt julen. Både juletreet, julestjerna og julepynten gikk opp allerede i forrige uke. I går slo jeg til med juleverksted med et par venner. Vi laget og pyntet pepperkaker, drakk julebrus og hørte på julemusikk og det er ikke engang desember! Oh well.. det er jo 1. desember i morgen

Slenger med noen stemningsbilder fra gårdagen. I dag har jeg allerede løpt 5 km på mølla og er klar for dagen! Håper du som leser får en kjempe fin dag!

Dark red cherry lips

  • 28.11.2017, 18:12

I dag har jeg endelig mottatt en etterlengtet pakke fra tarte cosmetics som jeg bestilte for en tid tilbake. Jeg har vært utrolig nysgjerrig på Tarte sin svært populære concealer lenge nå og endelig har jeg hendene mine på en selv! Jeg slo også til med å kjøpe en full coverage foundation samt to børster i samme sleng. Jeg gjorde en look i dag hvor jeg fikk testet den nye sminken og jeg gikk for en mørk cherry leppe farge til dagens look. Jeg bruker som regel alltid å gå for nude på leppene, det passer til alt av antrekk og anledninger, og jeg føler meg av en eller annen grunn litt mer anonym med nude farge på leppene, flere som føler det samme? 

Ellers er det utrolig morsomt at så mange så youtube videoen jeg la ut i går! I den store verden er ikke seer tallene særlig store, men for meg var det et stort hopp og utrolig morsomt! Dagen i dag har så langt gått med på å vaske hus, laget og begynt å redigere en sminke video. Nå er jeg ganske lei av å være innenfor disse fire veggene, så jeg skal ut en tur!

GRWM - Gold glitter & flawless face / Makeup tutorial

  • 27.11.2017, 16:30

(Endre til 1080p for høyest mulig kvalitet)

Hei og velkommen til bloggen min! Dette er litt spesielt og veldig morsomt, men jeg håper at du som kanskje leser dette innlegget syns det er like spennende som jeg gjør! Jeg tenkte ikke å legge ut en lang og uinteressant historie om hvem jeg er eller hva jeg gjør (det kan du forøvrig lese om under "Om meg" i meny linjen øverst på denne siden, hvis det skulle friste). Jeg er i hvertfall (i følge meg selv og muligens kjæresten min) over snittet interessert i makeup og skjønnhet. Det har jeg vært i over lengre tid. Jeg kan sitte i flere timer foran skjermen å kikke gjennom forskjellige nettbutikker, beauty blogger og youtube videoer. Seriøst og ja, jeg vet det høres sært ut for enkelte. Men for meg er det en skikkelig avkobling fra hverdagen og timene flyr hvis jeg først ender opp på youtube i forskjellige makeup tutorials!  For mange er nok dette med sminke og skjønnhet totalt uinteressant og kanskje overfladisk, men for meg er sminkepaletter, foundations, glitter og lipsticks en lekeplass hvor jeg kan eksperimentere for meg selv, teste ut forskjellige uttrykk og stiler! Jeg elsker det og nå vil jeg gjerne dele denne lidenskapen som jeg har med andre entusiaster! 

Hvis du driver en skjønnhetsblogg, instagram eller youtube selv er jeg super interessert i å sjekke det ut! Jeg elsker å se på forskjellige kanaler drevet av forskjellige typer mennesker med ulike stiler. Gjerne legg igjen en kommentar med link, så skal jeg sjekke det ut! 

Som disclamer kan jeg nevne at jeg på ingen måte er en ekspert innenfor makeup og jeg er heller ingen makeup artist med utdanning innenfor faget. Dette er en lidenskap og en hobby. Jeg prøver og feiler, henter inspirasjon og lærdom fra internettet!

Jeg håper i hvertfall du vil sjekke ut videoen min ovenfor her og gjerne stikk innom youtube kanalen min hvis du liker videoen da..

Sophie Lund

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Search

Bloggdesign