hits

Dagen i dag.. vippe extensions, trening og søvnmangel

 • 29.03.2018, 16:15

I går tok jeg et etterlengtet besøk hos min flotte vippe frøken Sigrid hos pene damer! De siste månedene har virkelig hormonene herjet i kroppen min og det har satt sine spor på vippene mine. De ryker raskere enn noen gang, noe som er ekstremt kjipt, men jeg håper det endrer seg etter fødsel når hormonene får senket seg litt! Det var ihvertfall veldig deilig å få fikset litt opp igjen og få følelsen av at man ser litt freshere ut! 

Nå er det jo påske og i dag er dagen hvor jeg går ut i mamma permisjon! Det føles så rart å tenke på at jeg nå er så nærme termin at de neste ukene skal gå i oppladning og "ruging" frem mot fødselen. Jeg startet dagen i dag med en treningsøkt og har stort sett ikke gjort så veldig mye siden. Kroppen tåler virkelig ikke like mye om dagen så det ble en liten powernap på sofaen etter treningen og GUD det var helt himmelsk! Jeg sover ikke like bra om nettene lengre heller, så en liten dupp i løpet av dagen er nærmest en essensiell del av hverdagen min. Jeg regner med at akkurat det ikke endrer seg noe særlig når lille kommer til verden da..

De sise dagene - magebilder

 • 12.01.2018, 17:38

Det begynner å bli et par dager siden sist jeg var innom bloggen! Uken har virkelig gått i ett og tiden går så raskt, alt for raskt! Formen er veldig fin, jeg kjenner litt på at jeg blir fortere sliten og utmattet, og har virkelig et behov for pauser nå og da i hverdagen. Jeg trener nesten hver dag og det hjelper mye på ryggsmertene, selv om jeg ikke blir helt av  med de.. Men, noe må man vel ofre for å skape et nytt liv eller hva?

Fokuset på å få i seg sunn og riktig næring blir bare større for hver dag som magen vokser. Jeg ønsker at lille i magen skal få alt den trenger gjennom kostholdet mitt og jeg vil gi et best mulig utgangspunkt til bebis. Det hjelper også meg selv i hverdagen når det kommer til både energi og selvfølelse. Jeg skal ikke legge skjul på at det finnes utfordringer og negative sider ved å se kroppen forandre seg såpas mye. 

Denne uken har jeg fått fikset både vippene og neglene mine og gud hvor deilig det var med utskiftning og påfyll! Super fornøyd som alltid. Jeg fikser vippene mine hos Sigrid ved Pene damer og neglene mine hos Maren ved beautynailsbymaren (Ela klinikken). Dette er da i Trondheim for de som lurer!

Vi har også fått handlet en del baby greier og har for alvor begynt planleggingen av babyrommet. Jeg har vært opp og ned på pinterest for inspirasjon. Jeg gleder meg til å få stelt i stand rommet og kommer til å dele bilder av rommet her på bloggen!

Nå står det avslapning for tur med bena høyt. Hva er dine planer for helgen?

Min jul i bilder

 • 30.12.2017, 21:45

 Processed with VSCO with m5 preset

Det føles ut som en liten evighet siden jeg har vært her inne på bloggen og det kan nok stemme også. Julen har virkelig gått meg forbi så ekstremt raskt, men jeg har virkelig tatt tiden til nytte og bare kost meg med familie og venner! Det håper jeg flere også har. Jeg kjenner meg ekstremt heldig som har så mange rundt meg å feire julen med, det er jo ikke slik at alle har det sånn og man skal ikke ta det som en selvfølge. 

Her har jeg et lite knippe av bilder fra de siste dagene. Det har gått ned mye god mat og søtsaker, litt for mye av både og egentlig. Jeg føler meg trill rund om dagen og kan helt ærlig si at knekkebrød og yoghurt har smakt godt de siste par dagene. Personlig er jeg ikke spesielt glad i ribbe, pinnekjøtt og den tradisjonelle julematen man finner i de mange norske hjem. Jeg spiser som regel kyllingfilet, men jeg digger alt av tilbehør som følger med julematen og det har virkelig gått ned alt for mye godsaker. 

I morgen er det nyttårsaften og jeg er enda litt usikker på hvordan kvelden kommer til å se ut. Men jeg er spent og ser frem til et nytt år og holder på med nyttårsforsetter i skrivende stund. Jeg pleier også å lage meg en innkjøpsliste for hvert nytt år: da gjerne litt større og mer kostbare saker og ting som jeg ønsker å få inn i løpet av året! 

Jeg håper alle får en fin og trygg feiring av det nye året i morgen! 

Selvbruning - Før og etter

 • 15.12.2017, 12:51

I går mottok jeg en pakke i posten! Jeg bestilte meg litt påfyll på selvbruning for en liten uke siden og endelig er den her! Denne selvbruningen har jeg brukt en god stund nå og jeg er veldig fornøyd med akkurat denne. Loving Tan er merket og hvis du er interessert i selvbruning har du nok sikkert hørt om denne, eventuelt sett den på instagram før. Jeg bruker deres deluxe bronzing mousse i fargen ultra dark. Jeg har lenge vært opptatt av å opprettholde en viss glød til huden min, og etter hjernen min endelig ble moden nok til å forstå konsekvensene solarium kan føre med seg gikk jeg over til å kun bruke selvbruning. Mange assosierer nok selvbruning med oransje og skjoldete hud, men teknologien/utviklingen av selvbruning har tatt oss forbi stadiet hvor man går rundt som en oompa loompa ved bruk av litt fake tan. 

Det er viktig for meg at selvbruningen jeg bruker har en oliven farge, at produktet ikke gir fra seg for mye og for sterk lukt, samt at den holder godt. Selvbruning er og blir selvbruning: det er en krem du smører på huden din og dermed vil mye av fargen forsvinne i dusjen, det er uungåelig uansett hvilket merke du bruker. Men denne fra loving tan er et av de merkene jeg har brukt som definitivt sitter best på huden. Noe som kan være irriterende til tider, spesielt når du ønsker å skrubbe huden for å starte med et helt rent lerret. Derimot så smitter ikke denne særlig over til klærne dine og den tørker ekstremt raskt. Hvis du får vann på kroppen rett etter produktet er påført vil det komme en hvit stripe der vannet har vært, men etter en liten time så sitter denne selvbruningen ekstremt godt. Tidligere brukte jeg Vita liberata sin selvbruning, som også er en favoritt, men jeg gikk over til loving tan rett og slett på grunn av holdbarheten. 

Loving tan kan kjøpes fra deres egen hjemmeside, eventuelt så fører norske tanstore.no produktene fra loving tan også. Sjekk ut bilde under for farge referanse. Her har jeg smurt låret mitt en runde med selvbruningen, hvorav armen min er helt uten produkt. Love!

Ellers er det så langt totalt laffedag som du ser på "dagens outfit". Det er fredag og kun en liten uke til jul! iik

Ny makeup tutorial + ny foundation

 • 13.12.2017, 18:30

I skrivende stund holder jeg på å lagre og laste opp en ferdig redigert sminke video. Denne gangen har jeg også testet en ny foundation som jeg bestilte for noen måneder tilbake, men ikke rukket å prøvd/glemt. Jeg er alltid skeptisk til å prøve nye foundations, spesielt med tanke på at jeg har mine favoritter som fungerer veldig bra for huden min. Slik har jeg vært så lenge jeg kan huske, men jeg tror det er relativt vanlig: vi finner oss produkter som vi liker og trives med, dermed holder vi oss til disse. Hvorfor prøve noe nytt og annerledes når det du har fra før fungerer så bra?

Jeg endte opp med å virkelig like slutt resultatet til denne foundationen! Selv om det er en matt foundation (jeg foretrekker heller en med luminous finish) ble jeg overrasket over hvor mye jeg likte denne. Med pudder og highlighter ble resultatet veldig fint og huden ser flawless ut - og det klager ikke jeg på!

Det ble en "party-look" denne gangen også, så kanskje jeg går for noe mer hverdagslig og naturlig ved neste video? 

Lussekatter og julegaver

 • 13.12.2017, 12:22

Det er santa lucia i dag! Lucia dagen, god santa lucia, sier man det? I hvertfall, jeg har begynt dagen i dag med å bake lussekatter (for første gang!) og de ble overraskende bra! Jeg er egentlig ikke noe stort emne på kjøkkenet og lager svært sjeldent mat og bakst som krever mer enn to-tre ingredienser, så dette er pretty impressive hvis jeg kan si det selv. Formen ble kanskje ikke perfekt og jeg har definitivt sett finere lussekatter, men jeg syns de ble fine jeg. Sier meg fornøyd! 

Jeg har også fått pakket inn julegaver og jeg syns jo det er kjempe stas å pakke. Nå er jo jeg spesielt interessert i alt som er jul og føler jeg må slutte å skrive og generelt snakke om jula, men jeg elsker denne tiden av året. Jeg kjøpte alt av gave innpakning på ARK. Der hadde de utrolig bra utvalg av forskjellige gavepapir, lapper og det som man ønsker og trenger til å pakke inn årets julegaver! Slenger med et par bilder av innpakningen min. 

Også et bilde av juletreet vårt da! Som forøvrig har stått i stua siden midten av november.. 

Julegaver: check

 • 12.12.2017, 20:43

Jeg har som nevnt tidligere ekstremt med julestemning allerede og nå er jeg så og si ferdig med julegavene! Aldri om jeg har vært så tidlig ut med gaver før, så jeg sier meg veldig fornøyd med det. Jeg har også kun vært på to runder med gave shopping og vil påstå at det er ganske effektivt! Uansett, det er veldig deilig å si seg ferdig med det. Nå gjenstår kun litt innpakning så er alt klappet og klart. 

Nå sitter jeg med håret i en dott på hodet og ansiktsmaske. Ansiktsmasken jeg bruker og som er min absolutt favoritt er Glam Glow sin Flashmud Brightening Treatment. Dette er en maske/skrubb. Konsistensen på produktet er som en skrubb som du jobber inn i huden med sirkulære bevegelser. Deretter lar du masken sitte en stund, jeg pleier å la den sitte i en liten halvtime, før du skyller den av. Huden renses for døde hudceller og etterlates silkemyk og med en ny glød. Jeg elsker denne! Jeg ser forøvrig på ekstreme julehus på TV og digger det! Jess, masse lys og bling til jul, love it! 

Nå skal det bakes her hjemme og jeg tenkte på å filme en ny sminkevideo i morgen, men hva...?

Kveldens makeup // bronze shimmer & glowy skin

 • 09.12.2017, 18:53

Kveldens makeup er en varm bronze shimmer med glødende og bronze hud. Nå skal jeg skifte og komme meg av gårde. I kveld skal jeg ut med noen venninner og det blir utrolig hyggelig. Det er ekstremt dårlig vær i Trondheim om dagen, skikkelig vått og sørpete. Derfor blir det nok ingen kjole denne lørdagskvelden, jeg holder meg nok til bukse og hæler. Jeg håper du får en super fin lørdagskveld! 

..psst, det kommer en makeup tutorial på denne looken forhåpentligvis i løpet av morgendagen!

Julekonsert og pizza

 • 09.12.2017, 09:12

God morgen!

Gårdagen ble en veldig fin dag. Jeg våknet med vondt i hodet, men så lenge det ikke er migrene så er vanlig hodepine en drøm sammenliknet. Alle som lever med migrene kan vel kanskje si seg enige i det regner jeg med? I hvertfall, I går tok jeg og kjære med oss mammaen min ut for en helaften. Vi gikk ut å for å spise og deretter dro vi på julekonsert med Kurt Nilsen. Det ble en utrolig fin kveld med god mat, jeg spiste en vegetar pizza, og fin musikk. Vi spiste også selvfølgelig dessert.. sjokoladepudding. Need I say more? Konserten var også utrolig fin! Kurt Nilsen har jo en ekstremt skjønn stemme og det var så vakkert og behagelig å høre på. Om jeg ikke var i nok julestemning fra før, så er jeg det nå. Uten tvil! 

Jeg håper det er flere som fikk en fin start på helgen! 

// Toppen er fra bik bok

Sminke video coming your way!

 • 07.12.2017, 14:28

Hei!

Da har jeg endelig fått filmet og redigert videoen som jeg begynte med på mandag. Ting tar tid, men nå begynner jeg å se lyset i enden av tunnelen. Nå gjenstår å lagre videoen og få lastet den opp, så da kommer det et nytt innlegg i løpet av ettermiddagen/kvelden med sminke video!

Mye tid tilbrakt hjemme i dag, det blir jo fort sånn hvis man skal drive med filming og redigering, så jeg kjenner meg rastløs. Jeg har vært en liten tur ut og jeg vet ikke hvordan været er i andre kanter av landet nå, men her er det skikkelig vinter stemning. Jeg elsker jo snø, så det passer meg ypperlig at alt rundt meg er dekket i hvitt! Det er så koselig! Men en halv dag så og si stillesittende er ikke bra for sjela eller magen. Jeg sitter jo konstant med noe mat i munnen, eller det føles i hvertfall litt sånn ut. En yoghurt der, en brødskive her. Jaja, det er heldigvis ikke så ofte jeg har sånne dager. 

Nå skal jeg få gjort meg ferdig med videoen og laste den opp! Så får vi se hva resten av dagen bringer..

 

Når alt går i mot deg

 • 06.12.2017, 17:35

..eller i hvertfall føles sånn ut.

På mandag ettermiddag fikk jeg et ganske kraftig migrene anfall, jeg ble helt slått ut og lå med øynene lukket resten av kvelden. Jeg klarte ikke å gjøre noe som helst og var i seng tidlig. Jeg hadde hodepine utover dagen i går også, men formen tok seg heldigvis opp utover dagen. Jeg tenkte jeg skulle få redigert videoen jeg laget her om dagen, men møtte på litt tekniske problemer underveis som gjør at jeg faktisk må filme om igjen.. utrolig (!!) kjedelig, men da får jeg bare gjøre det. Jeg hadde så lyst til å få ut videoen i dag, men nå ble det ikke slik.. 

I dag har jeg fått gjort noen ærender og handlet litt. Jeg fikk endelig fylt på vippene mine og denne gangen var det så tynt i rekkene som aldri før. Jeg gned meg m.y.e i øynene da jeg hadde migrene og mistenker at noen ganske mange av vippene ble med i fallet. Anyways, etter nesten to timer på benken hos flotte Sigrid som fikser vippene mine, føler jeg meg ganske så fresh igjen. Deretter ble det shopping med ei venninne og det var utrolig koselig. Nå har vi fått spist middag her hjemme og jeg tenker å sløve litt på sofaen mens maten synker. Så får vi se hva kvelden bringer. 

Men i morgen, da blir det sminkevideo!

Pink glam / tutorial kommer snart

 • 04.12.2017, 12:39

Vi har for tiden ekstremt ustabilt internett her hjemme og det er så sinnssykt slitsomt. "Tidenes problem", men det gjør faktisk ganske mye veldig vanskelig.. Føler jeg er en av de som er i kanten avhengig av å være på nett.. 

I hvertfall, helgen var veldig fin og hyggelig. På lørdag fikk jeg både lagt inn en treningsøkt hvor jeg jogget 6 km, jeg la makeup på ei venninne som skulle i julebord og jeg var i julebord selv på lørdag. Det var super hyggelig og jeg skulle ønske jeg tok noen bilder for å vise, men jeg tror jeg var så fokusert på maten når jeg kom på julebordet at det var min eneste tanke.. #matvrak. Anyways, vi hadde julebord med jentene fra jobben og alle tok med seg mat. Tapas kveld/kurv fest ble det. Så så mye god mat og jeg spiste meg virkelig sprekk mett denne kvelden. Er enda litt i food coma etter lørdag! 

I dag har jeg fått filmet en ny makeup tutorial og denne gangen har jeg gått for en look inspirert av Kylie Jenner. Bildene av looken finner du ovenfor. Pink glam, perfekt for både hverdags og fest, alt ettersom hvor mye makeup man er komfortabel med å bruke på en daglig basis. Nå skal jeg i vei å møte en venn og ta en kaffe, kanskje se litt rundt i butikker. Så blir det forhåpentligvis redigering og publisering av videoen i morgen hvis internettet er på plass igjen.

Håper alle får en fin start på uka!

Pink shimmer og anti aging produkter

 • 01.12.2017, 20:35

Endelig fredag og helg, tenker nok sikkert mange. Mandag og fredag er strengt talt det samme for meg om dagen. Helg for meg har hatt en helt annen betydning de siste.. snart tre årene nå! Jeg jobber i restaurant og da er jo uka snudd helt på hodet sammenliknet med de som går skole, studerer eller har en typisk ni til fire jobb. Jeg tipper mange bloggere kan kjenne seg igjen i at helge begrepet er litt løst. For meg har de siste tre årene ordet "helg" betydd jobbing og enda mer jobbing. Noe som egentlig har passet meg veldig fint, jeg liker jo å jobbe. 

Uansett, dette innlegget skal verken handle om jobb eller helg. Dagens makeup look finner du på bildene over. Jeg kjørte på med rosa toner og shimmer i dag, med nude lips. I dag har jeg fått hentet ut en pakke, tatt en soya latte med noen venninner og laget en ganske digg taco middag med kjære. Og jeg gleder meg sånn til i morgen! Jeg gleder meg til å vise bilder med "prosjektet" som er planlagt for dagen. Jeg skal nemlig legge makeup på en annen person enn meg selv! Det blir super stas og jeg gleder meg til å vise bilder, enten her eller på insta: eventuelt begge deler. 

I går fikk jeg også en gave (fra min kjære) og se så fin gave. Jeg er i himmelen! Jeg har lenge ønsket meg både øyekrem, serum og anti aging kremer av alle slag og her fikk jeg alt, i en pakke! Estee lauder er en av mine absolutt favoritter når det kommer til hudpleie, og da spesielt til ansikt. Jeg bruker fra før deres dagkrem for tørr hud og er super fornøyd! For en tid tilbake slet jeg veldig med en dry spot på haken min, og det sier seg selv at å legge sminke på noe som er veldig tørt ikke gir gode resultater. Da gikk jeg over til estee lauder sin dagkrem for tørr hud og den var min life saver! Har ikke hatt noen plager med tørr hud etter jeg begynte med denne. Et merke jeg gjerne anbefaler videre.

Gårdagen

 • 30.11.2017, 11:18

Vi har begynt julen tidlig hjemme hos oss. Jeg er ekstremt glad i høytider og da spesielt julen. Både juletreet, julestjerna og julepynten gikk opp allerede i forrige uke. I går slo jeg til med juleverksted med et par venner. Vi laget og pyntet pepperkaker, drakk julebrus og hørte på julemusikk og det er ikke engang desember! Oh well.. det er jo 1. desember i morgen

Slenger med noen stemningsbilder fra gårdagen. I dag har jeg allerede løpt 5 km på mølla og er klar for dagen! Håper du som leser får en kjempe fin dag!

Dark red cherry lips

 • 28.11.2017, 18:12

I dag har jeg endelig mottatt en etterlengtet pakke fra tarte cosmetics som jeg bestilte for en tid tilbake. Jeg har vært utrolig nysgjerrig på Tarte sin svært populære concealer lenge nå og endelig har jeg hendene mine på en selv! Jeg slo også til med å kjøpe en full coverage foundation samt to børster i samme sleng. Jeg gjorde en look i dag hvor jeg fikk testet den nye sminken og jeg gikk for en mørk cherry leppe farge til dagens look. Jeg bruker som regel alltid å gå for nude på leppene, det passer til alt av antrekk og anledninger, og jeg føler meg av en eller annen grunn litt mer anonym med nude farge på leppene, flere som føler det samme? 

Ellers er det utrolig morsomt at så mange så youtube videoen jeg la ut i går! I den store verden er ikke seer tallene særlig store, men for meg var det et stort hopp og utrolig morsomt! Dagen i dag har så langt gått med på å vaske hus, laget og begynt å redigere en sminke video. Nå er jeg ganske lei av å være innenfor disse fire veggene, så jeg skal ut en tur!

Sophie Lund

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Search

Bloggdesign