hits

De sise dagene - magebilder

Det begynner å bli et par dager siden sist jeg var innom bloggen! Uken har virkelig gått i ett og tiden går så raskt, alt for raskt! Formen er veldig fin, jeg kjenner litt på at jeg blir fortere sliten og utmattet, og har virkelig et behov for pauser nå og da i hverdagen. Jeg trener nesten hver dag og det hjelper mye på ryggsmertene, selv om jeg ikke blir helt av  med de.. Men, noe må man vel ofre for å skape et nytt liv eller hva?

Fokuset på å få i seg sunn og riktig næring blir bare større for hver dag som magen vokser. Jeg ønsker at lille i magen skal få alt den trenger gjennom kostholdet mitt og jeg vil gi et best mulig utgangspunkt til bebis. Det hjelper også meg selv i hverdagen når det kommer til både energi og selvfølelse. Jeg skal ikke legge skjul på at det finnes utfordringer og negative sider ved å se kroppen forandre seg såpas mye. 

Denne uken har jeg fått fikset både vippene og neglene mine og gud hvor deilig det var med utskiftning og påfyll! Super fornøyd som alltid. Jeg fikser vippene mine hos Sigrid ved Pene damer og neglene mine hos Maren ved beautynailsbymaren (Ela klinikken). Dette er da i Trondheim for de som lurer!

Vi har også fått handlet en del baby greier og har for alvor begynt planleggingen av babyrommet. Jeg har vært opp og ned på pinterest for inspirasjon. Jeg gleder meg til å få stelt i stand rommet og kommer til å dele bilder av rommet her på bloggen!

Nå står det avslapning for tur med bena høyt. Hva er dine planer for helgen?

9 kommentarer

Kristine Larsen

12.01.2018 kl.18:11

Åhh så fine bilder <3 fin mage!

Sophie Lund

12.01.2018 kl.19:04

Kristine Larsen: Tusen takk søte du!

Heidi Gustad

12.01.2018 kl.20:37

SÅ fin mage <3 Herlig med barn. det blir nok fint! <3

Sophie Lund

12.01.2018 kl.21:06

Heidi Gustad: åå tusen takk!! Ja vi gleder oss så så masse nå!

Thea

13.01.2018 kl.14:50

Flotte bilder og digger neglene dine!! Selv har jeg ikke noe planer for helgen.. Håper du får en flott helg da :)

Sophie Lund

14.01.2018 kl.11:25

Thea: Tusen takk! :-)

21.01.2018 kl.02:24

Hva jobber du som?

trine

27.01.2018 kl.04:44

Hei!

Kan ikke du prøve å lage en bumpdate på YouTube?

pia

29.01.2018 kl.02:17

hei :)

Kan ikke du prøve å lage en gravidoppdatering på video?

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv