hits

Meg og bolla på trening

Banan pannekaker: - Litt over en halv banan - Ett egg - Salt. Stekes i panne på lav varme. Jeg har toppet pannekakene med mager cottagecheese, resten av bananen og blåbær. Mulighetene er uendelige for hva du ønsker å toppe pannekakene med, men dette er en veldig kjapp og enkel løsning for de på farta! Og utrolig godt!

Nytt år, nye muligheter? Jeg tipper det er mange der ute som har satt seg nyttårsforsett når det kommer til sin egen livsstil. Kanskje du har planlagt å begynne å trene, kutte ut unødvendig sukker og fet mat? Da er du nok ikke alene. Et nytt år føles som en fersk start med blanke ark - hvor man kan gjøre hva man vil og klare hva man vil. Sannheten er jo at man egentlig ikke behøver det magiske årsskifte for å sette seg mål og jobbe mot de. Men nå er det jo en gang sånn at vi setter oss nyttårsforsetter og det er jo absolutt ikke feil å begynne et nytt år med planer for hvordan man ønsker å komme ut av året. 

Jeg har selv mine tanker om hva jeg ønsker å oppnå for 2018 og jeg ønsker å sette meg konkrete mål for tiden fremover. Ikke kun på fitness fronten, men også økonomisk og på opplevelses fronten. 2018 blir nok et begivenhetsrikt år med tanke på at jeg skal bli mamma for første gang i april allerede, noe jeg ser utrolig mye fram til! Jeg er sikker på at jeg har en spennende tid i vente med mye nytt! Men jeg ønsker også å vedlikeholde en aktiv livsstil før og etter fødsel, både for min egen selvfølelse og for lille i magen sin del.  

Jeg har i hvertfall startet året med to treningsøkter, en i går og i dag. Med alle disse rygg plagene graviditeten har ført med seg er det blitt nødvendig for meg å trene styrke og holde meg bevegelig uten for mye belastning. Riktig nok ble det kondisjon både i går og i dag, og det kjentes skikkelig digg ut! Som om julematen bare drives ut av kroppen gjennom svette.. haha det hørtes ekstremt ekkelt ut, men det er sant! Men for å opprettholde en sunn livsstil er det jo virkelig hva du putter inn i kroppen din det som teller. Jeg er generelt sunn og har vært det over lengre tid, jeg koser meg selvfølgelig av og til med både sjokolade og litt fetere mat jeg som alle andre, men i hovedsak spiser jeg næringsrik mat som gjør godt for kroppen. 

Jeg elsker å starte dagen med en grønn smoothie, som den under her. Spinat inneholder mange viktige og gode næringsstoffer og hvis du mikser to håndfuller med spinat i en smoothie med en søt banan kjenner du heller ingen smak av spinaten (hvis du ikke syns det er så digg). 

Grønn smoothie: - Fersk spinat - En banan - Et glass med mandel melk: Blendes sammen i en stavmikser eller blender, klar til å nytes med en gang! Jeg pleier å ha alt av ingredienser i kjøleskapet slik at smoothien er kald og kan drikkes med en gang. 


 

Meg og lille på trening, haha. Har du noen ønsker og mål for 2018 du har satt deg? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv