hits

Min hverdagssminke - favoritt produkter

Jeg som mange andre har mine rutiner når det kommer til sminke og hverdagsrutiner! Jeg syns jo sminke er utrolig moro og elsker å prøve nye produkter og merker. Men jeg har min faste hverdagslook med produkter jeg vet jeg liker og en rutine på hvordan jeg legger makeupen. Jeg tenkte å dele mine absolutt favoritt sminke produkter jeg bruker fast hver dag! Disse har blitt mine must haves det siste året og jeg elsker resultatet sminken gir huden min!

Mine must for hverdags sminken er: 

💖 Et feilfritt resultat

💖 At sminken holder en hel dag (super viktig!)

💖 At sminken føles lett på huden og ikke gir noen reaksjoner


 

1. Basen

Når jeg står opp om morgenen påfører jeg alltid fuktighetskrem til ansiktet. Etter denne har fått satt seg i huden begynner jeg makeupen med en primer. Primeren jeg bruker er fra Too faced sin hangover primer. Denne dufter SÅ godt! Jeg elsker lukten av kokos. Huden føles noe klissete/sticky etter påføring og jeg føler at dette hjelper foundationen til å sette. Jeg ønsker at primeren skal føles som et lag på huden slik at sminken ikke synker inn i porene. 

Deretter blander jeg to foundations: Nars sin all day luminous weightless foundation og denne bruker jeg i fargen stromobli. Deretter går jeg inn med Urban decay sin all nighter foundation i fargen 5.0. Sistnevnte er en fult dekkende foundation og kanskje ikke noe alle og enhver er komfortabel med å bruke til hverdags da den er ganske "heavy". Personlig liker jeg å bruke sminke og ønsker at sminken min er såkalt full coverage. 

For å dekke samt lysne under øyne og panne bruker jeg her også to forskjellige produkter. Jeg bytter på hvilken jeg bruker rett og slett fordi jeg liker begge så godt! Først ut er Tarte cosmetics shape tape concealer og min andre favoritt er nars sin creamy concealer i fargen custard.

2. Bryn

Som mange andre sverger jeg til Anastasia sin brow pomade til å fylle ut brynene mine. Dette produktet er så ekstremt enkelt å bruke og med litt øvelse kan hvem som helst ha "brows on fleek" med denne pomaden. Love! Jeg bruker fargen medium brown og jeg avslutter med en clear brow gel fra samme merke. 

3. Setting

Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle plassere "setting" i dette innlegget, jeg har nemlig to runder med setting. Etter alt av flytende sminke er lagt (primer, foundation og concealer) går jeg over området under øynene, under kinnbeina, nesetippen, haken og pannen min med Laura mercier sitt setting pudder i translucent. Dette er en game changer! Sliter du med at makeupen ikke sitter utover dagen, opplever at enkelte områder av ansiktet ser oljete ut eller er på utkikk etter en flawless hud er dette produktet du behøver. Jeg sverger til dette pudderet og det er ikke et steg jeg misser! 

Urban decay sin all nighter setting spray er et produkt jeg bruker når alt av sminke er lagt ferdig. Denne hjelper sminken til å holde de ekstra timene uten at du behøver en fix up i løpet av dagen eller kvelden!

4. Bronze, blush og highlight

Jeg har prøvd mye forskjellig når det kommer til denne kategorien og det er vel her jeg gjerne eksperimenterer litt ekstra og skifter ut produkter litt oftere. Allikevel har jeg noen favoritter jeg alltid går tilbake til og som har blitt mine "go tos". For å gi huden litt sol farge og varme opp ansiktet bruker jeg et pudder fra mac! Denne heter for skin mineralizer og er i fargen dark. Fargen har en fin varme over seg og ser veldig naturlig ut på huden, som om du har vært en tur i sola! (ish)

For å gi kinnene mine litt ekstra farge bruker jeg paletten over som er kjøpt fra BH cosmetics. Dette er nok det rimeligste produktet i akkurat dette innlegget, men det gjør virkelig jobben sin! Som dere ser er det mange farger å velge mellom og du kan variere fra dag til dag hvilken farge du er in the mood for. 

Jeg elsker elsker elsker highlightere! Jeg digger at dette har blitt en så stor trend de siste årene. Jeg har mange forskjellige highlightere fra alle mulige merker, men hverdags favoritten min er fargen Rodeo drive fra Ofra. Du behøver virkelig ikke mye av dette produktet for å skinne. 

5. Lepper

Jeg liker å fremheve leppene mine på selv en helt vanlig dag. Lip linerne fra kylie cosmetics er så så gode og jeg aner virkelig ikke hvor mange jeg har nå! De holder så lenge, er utrolig enkle og påføre ettersom at de er såpas kremete i konsistensen. Fargen jeg bruker til hverdags er exposed. Denne er i en bruntone og er veldig subtle for hverdag. Etter jeg har påført lineren går jeg over med lepomade for å fukte leppene. Føler jeg meg litt ekstra en dag slenger jeg på en gloss over. Mine favoritt glosser for tiden er fra Anastasia, disse er ekstremt gode, pigmenterte og tørker ikke ut leppene. Favoritt fargen som du ser over er undressed. 


De aller fleste av produktene nevnt over kan kjøpes på kicks. Produkter som nars, tarte og kylie cosmetics handler jeg fra utenlandske nettsider. 

 

14 kommentarer

Janne Anastacia

02.01.2018 kl.15:06

Nydelig og naturlig 😘

Sophie Lund

02.01.2018 kl.15:37

Janne Anastacia: åå tusen takk! <3

SIRI ALVÆR

02.01.2018 kl.16:16

Masse bra sminke og et veldig fint resultat<3

Sophie Lund

02.01.2018 kl.16:23

SIRI ALVÆR: Tusen takk <3

Lizbeth Osnes

02.01.2018 kl.16:37

Så nydelig du er :-)

Sophie Lund

02.01.2018 kl.16:37

Lizbeth Osnes: Så søt du er! <3

Andrea

02.01.2018 kl.16:47

Hva med vippene dine? :-)

Sophie Lund

02.01.2018 kl.17:05

Andrea: Jeg har vippe extensions så jeg bruker ikke mye øyesminke på en daglig basis! Men jeg bruker mascara på de nedre vippene og der bruker jeg lancome sin hypnose i brun :)

solliv

02.01.2018 kl.17:37

Så utrolig fint.

Sophie Lund

02.01.2018 kl.17:44

solliv: Tusen takk :-)

Julia Bondarowicz

02.01.2018 kl.18:09

Åh, så vakker og flink du er! Øyebryna dine er søren meg on point, mine ser helt latterlig ut hver gang jeg prøver å fylle de LITT, hahaha :'(

Sophie Lund

02.01.2018 kl.18:14

Julia Bondarowicz: åå tusen takk ?? se på YouTube videoer og øv deg frem! Bryn er det jeg bruker lengst tid på ??

buroyfoto

02.01.2018 kl.19:09

Veldig fin rutine du bruker med gode og fine sminke produkter! :D

Sophie Lund

02.01.2018 kl.19:13

buroyfoto: Takk :-D Jaa, elsker de sminke produktene! Men håper jeg finner noen nye spennende favoritter i løpet av 2018!

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv