hits

Min jul i bilder

 Processed with VSCO with m5 preset

Det føles ut som en liten evighet siden jeg har vært her inne på bloggen og det kan nok stemme også. Julen har virkelig gått meg forbi så ekstremt raskt, men jeg har virkelig tatt tiden til nytte og bare kost meg med familie og venner! Det håper jeg flere også har. Jeg kjenner meg ekstremt heldig som har så mange rundt meg å feire julen med, det er jo ikke slik at alle har det sånn og man skal ikke ta det som en selvfølge. 

Her har jeg et lite knippe av bilder fra de siste dagene. Det har gått ned mye god mat og søtsaker, litt for mye av både og egentlig. Jeg føler meg trill rund om dagen og kan helt ærlig si at knekkebrød og yoghurt har smakt godt de siste par dagene. Personlig er jeg ikke spesielt glad i ribbe, pinnekjøtt og den tradisjonelle julematen man finner i de mange norske hjem. Jeg spiser som regel kyllingfilet, men jeg digger alt av tilbehør som følger med julematen og det har virkelig gått ned alt for mye godsaker. 

I morgen er det nyttårsaften og jeg er enda litt usikker på hvordan kvelden kommer til å se ut. Men jeg er spent og ser frem til et nytt år og holder på med nyttårsforsetter i skrivende stund. Jeg pleier også å lage meg en innkjøpsliste for hvert nytt år: da gjerne litt større og mer kostbare saker og ting som jeg ønsker å få inn i løpet av året! 

Jeg håper alle får en fin og trygg feiring av det nye året i morgen! 

2 kommentarer

Kristine Larsen

31.12.2017 kl.11:34

Så fine bilder <3 Godt nytt år!

Sophie Lund

31.12.2017 kl.12:02

Kristine Larsen: Tusen takk og godt nyttår til deg også! :-)

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv