hits

Selvbruning - Før og etter

I går mottok jeg en pakke i posten! Jeg bestilte meg litt påfyll på selvbruning for en liten uke siden og endelig er den her! Denne selvbruningen har jeg brukt en god stund nå og jeg er veldig fornøyd med akkurat denne. Loving Tan er merket og hvis du er interessert i selvbruning har du nok sikkert hørt om denne, eventuelt sett den på instagram før. Jeg bruker deres deluxe bronzing mousse i fargen ultra dark. Jeg har lenge vært opptatt av å opprettholde en viss glød til huden min, og etter hjernen min endelig ble moden nok til å forstå konsekvensene solarium kan føre med seg gikk jeg over til å kun bruke selvbruning. Mange assosierer nok selvbruning med oransje og skjoldete hud, men teknologien/utviklingen av selvbruning har tatt oss forbi stadiet hvor man går rundt som en oompa loompa ved bruk av litt fake tan. 

Det er viktig for meg at selvbruningen jeg bruker har en oliven farge, at produktet ikke gir fra seg for mye og for sterk lukt, samt at den holder godt. Selvbruning er og blir selvbruning: det er en krem du smører på huden din og dermed vil mye av fargen forsvinne i dusjen, det er uungåelig uansett hvilket merke du bruker. Men denne fra loving tan er et av de merkene jeg har brukt som definitivt sitter best på huden. Noe som kan være irriterende til tider, spesielt når du ønsker å skrubbe huden for å starte med et helt rent lerret. Derimot så smitter ikke denne særlig over til klærne dine og den tørker ekstremt raskt. Hvis du får vann på kroppen rett etter produktet er påført vil det komme en hvit stripe der vannet har vært, men etter en liten time så sitter denne selvbruningen ekstremt godt. Tidligere brukte jeg Vita liberata sin selvbruning, som også er en favoritt, men jeg gikk over til loving tan rett og slett på grunn av holdbarheten. 

Loving tan kan kjøpes fra deres egen hjemmeside, eventuelt så fører norske tanstore.no produktene fra loving tan også. Sjekk ut bilde under for farge referanse. Her har jeg smurt låret mitt en runde med selvbruningen, hvorav armen min er helt uten produkt. Love!

Ellers er det så langt totalt laffedag som du ser på "dagens outfit". Det er fredag og kun en liten uke til jul! iik

2 kommentarer

Buroyfoto

15.12.2017 kl.13:59

Så forskjell!! Jeg har faktisk aldri brukt selvbruning, men lyst til å prøve det en gang , kanskje :) Ønsker deg en god fredag <3

Sophie Lund

15.12.2017 kl.15:00

Buroyfoto: Anbefaler i hvertfall selvbruning fremfor solarium og for mye sol :-) Takk skal du ha! Håper du får en fin helg :-)

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv