hits

Ny makeup tutorial + ny foundation

I skrivende stund holder jeg på å lagre og laste opp en ferdig redigert sminke video. Denne gangen har jeg også testet en ny foundation som jeg bestilte for noen måneder tilbake, men ikke rukket å prøvd/glemt. Jeg er alltid skeptisk til å prøve nye foundations, spesielt med tanke på at jeg har mine favoritter som fungerer veldig bra for huden min. Slik har jeg vært så lenge jeg kan huske, men jeg tror det er relativt vanlig: vi finner oss produkter som vi liker og trives med, dermed holder vi oss til disse. Hvorfor prøve noe nytt og annerledes når det du har fra før fungerer så bra?

Jeg endte opp med å virkelig like slutt resultatet til denne foundationen! Selv om det er en matt foundation (jeg foretrekker heller en med luminous finish) ble jeg overrasket over hvor mye jeg likte denne. Med pudder og highlighter ble resultatet veldig fint og huden ser flawless ut - og det klager ikke jeg på!

Det ble en "party-look" denne gangen også, så kanskje jeg går for noe mer hverdagslig og naturlig ved neste video? 

4 kommentarer

Buroyfoto

13.12.2017 kl.19:02

Gleder meg til å se!

Sophie Lund

13.12.2017 kl.19:04

Buroyfoto: åå så gøy! Jeg holder på å laste opp til youtube nå :-)

Lene-Camilla

13.12.2017 kl.20:07

Så pen du er !! :D <3

Sophie Lund

13.12.2017 kl.20:14

Lene: Så søt du er! Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv