hits

Lussekatter og julegaver

Det er santa lucia i dag! Lucia dagen, god santa lucia, sier man det? I hvertfall, jeg har begynt dagen i dag med å bake lussekatter (for første gang!) og de ble overraskende bra! Jeg er egentlig ikke noe stort emne på kjøkkenet og lager svært sjeldent mat og bakst som krever mer enn to-tre ingredienser, så dette er pretty impressive hvis jeg kan si det selv. Formen ble kanskje ikke perfekt og jeg har definitivt sett finere lussekatter, men jeg syns de ble fine jeg. Sier meg fornøyd! 

Jeg har også fått pakket inn julegaver og jeg syns jo det er kjempe stas å pakke. Nå er jo jeg spesielt interessert i alt som er jul og føler jeg må slutte å skrive og generelt snakke om jula, men jeg elsker denne tiden av året. Jeg kjøpte alt av gave innpakning på ARK. Der hadde de utrolig bra utvalg av forskjellige gavepapir, lapper og det som man ønsker og trenger til å pakke inn årets julegaver! Slenger med et par bilder av innpakningen min. 

Også et bilde av juletreet vårt da! Som forøvrig har stått i stua siden midten av november.. 

2 kommentarer

Oda

13.12.2017 kl.20:28

Høres ut som en fin dag! Synes lussekattene dine så veldig fine ut, jeg:)

Sophie Lund

13.12.2017 kl.20:31

Oda: åå, tusen takk! det betyr faktisk mer enn du tror haha

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv