hits

Julegaver: check

Jeg har som nevnt tidligere ekstremt med julestemning allerede og nå er jeg så og si ferdig med julegavene! Aldri om jeg har vært så tidlig ut med gaver før, så jeg sier meg veldig fornøyd med det. Jeg har også kun vært på to runder med gave shopping og vil påstå at det er ganske effektivt! Uansett, det er veldig deilig å si seg ferdig med det. Nå gjenstår kun litt innpakning så er alt klappet og klart. 

Nå sitter jeg med håret i en dott på hodet og ansiktsmaske. Ansiktsmasken jeg bruker og som er min absolutt favoritt er Glam Glow sin Flashmud Brightening Treatment. Dette er en maske/skrubb. Konsistensen på produktet er som en skrubb som du jobber inn i huden med sirkulære bevegelser. Deretter lar du masken sitte en stund, jeg pleier å la den sitte i en liten halvtime, før du skyller den av. Huden renses for døde hudceller og etterlates silkemyk og med en ny glød. Jeg elsker denne! Jeg ser forøvrig på ekstreme julehus på TV og digger det! Jess, masse lys og bling til jul, love it! 

Nå skal det bakes her hjemme og jeg tenkte på å filme en ny sminkevideo i morgen, men hva...?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv