hits

Kylie Jenner inspirert makeup / Video tutorial

Jeg kom over et bilde av vakreste Kylie Jenner på pinterest for en tid tilbake og det er jo ingen tvil om at denne jenta er on point når det kommer til makeup og ikke minst selfies! Jeg filmet en makeup tutorial hvor jeg hentet min inspirasjon fra dette bildet og jeg har prøvd å få til en liknende look som på bildet av henne. Fargene går i rosa, fersken og shimmer. En veldig frisk makeup som kan passe både til hverdags og til fest! Den kan jo kanskje være perfekt til julebordet eller til juleballet?

Jeg håper i hvertfall at du liker videoen og gjerne subscribe til kanalen min på youtube hvis du ønsker å se flere makeup videoer! Forresten, trykk på tannhjulet på videoen og endre kvaliteten til 1080p! 

2 kommentarer

Christine

07.12.2017 kl.15:22

Så fint det ble! 😊

Sophie Lund

07.12.2017 kl.15:26

Christine: Tusen takk! :-)

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv