hits

Sminke video coming your way!

Hei!

Da har jeg endelig fått filmet og redigert videoen som jeg begynte med på mandag. Ting tar tid, men nå begynner jeg å se lyset i enden av tunnelen. Nå gjenstår å lagre videoen og få lastet den opp, så da kommer det et nytt innlegg i løpet av ettermiddagen/kvelden med sminke video!

Mye tid tilbrakt hjemme i dag, det blir jo fort sånn hvis man skal drive med filming og redigering, så jeg kjenner meg rastløs. Jeg har vært en liten tur ut og jeg vet ikke hvordan været er i andre kanter av landet nå, men her er det skikkelig vinter stemning. Jeg elsker jo snø, så det passer meg ypperlig at alt rundt meg er dekket i hvitt! Det er så koselig! Men en halv dag så og si stillesittende er ikke bra for sjela eller magen. Jeg sitter jo konstant med noe mat i munnen, eller det føles i hvertfall litt sånn ut. En yoghurt der, en brødskive her. Jaja, det er heldigvis ikke så ofte jeg har sånne dager. 

Nå skal jeg få gjort meg ferdig med videoen og laste den opp! Så får vi se hva resten av dagen bringer..

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv