hits

Når alt går i mot deg

..eller i hvertfall føles sånn ut.

På mandag ettermiddag fikk jeg et ganske kraftig migrene anfall, jeg ble helt slått ut og lå med øynene lukket resten av kvelden. Jeg klarte ikke å gjøre noe som helst og var i seng tidlig. Jeg hadde hodepine utover dagen i går også, men formen tok seg heldigvis opp utover dagen. Jeg tenkte jeg skulle få redigert videoen jeg laget her om dagen, men møtte på litt tekniske problemer underveis som gjør at jeg faktisk må filme om igjen.. utrolig (!!) kjedelig, men da får jeg bare gjøre det. Jeg hadde så lyst til å få ut videoen i dag, men nå ble det ikke slik.. 

I dag har jeg fått gjort noen ærender og handlet litt. Jeg fikk endelig fylt på vippene mine og denne gangen var det så tynt i rekkene som aldri før. Jeg gned meg m.y.e i øynene da jeg hadde migrene og mistenker at noen ganske mange av vippene ble med i fallet. Anyways, etter nesten to timer på benken hos flotte Sigrid som fikser vippene mine, føler jeg meg ganske så fresh igjen. Deretter ble det shopping med ei venninne og det var utrolig koselig. Nå har vi fått spist middag her hjemme og jeg tenker å sløve litt på sofaen mens maten synker. Så får vi se hva kvelden bringer. 

Men i morgen, da blir det sminkevideo!

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

06.12.2017 kl.17:43

Ææææ gleder meg til sminkevideo! Du er SÅ pen <3

Sophie Lund

06.12.2017 kl.17:46

Fredrikke Gustavsen: åå så søt du er! <3

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv