hits

Pink glam / tutorial kommer snart

Vi har for tiden ekstremt ustabilt internett her hjemme og det er så sinnssykt slitsomt. "Tidenes problem", men det gjør faktisk ganske mye veldig vanskelig.. Føler jeg er en av de som er i kanten avhengig av å være på nett.. 

I hvertfall, helgen var veldig fin og hyggelig. På lørdag fikk jeg både lagt inn en treningsøkt hvor jeg jogget 6 km, jeg la makeup på ei venninne som skulle i julebord og jeg var i julebord selv på lørdag. Det var super hyggelig og jeg skulle ønske jeg tok noen bilder for å vise, men jeg tror jeg var så fokusert på maten når jeg kom på julebordet at det var min eneste tanke.. #matvrak. Anyways, vi hadde julebord med jentene fra jobben og alle tok med seg mat. Tapas kveld/kurv fest ble det. Så så mye god mat og jeg spiste meg virkelig sprekk mett denne kvelden. Er enda litt i food coma etter lørdag! 

I dag har jeg fått filmet en ny makeup tutorial og denne gangen har jeg gått for en look inspirert av Kylie Jenner. Bildene av looken finner du ovenfor. Pink glam, perfekt for både hverdags og fest, alt ettersom hvor mye makeup man er komfortabel med å bruke på en daglig basis. Nå skal jeg i vei å møte en venn og ta en kaffe, kanskje se litt rundt i butikker. Så blir det forhåpentligvis redigering og publisering av videoen i morgen hvis internettet er på plass igjen.

Håper alle får en fin start på uka!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv