hits

Pink shimmer og anti aging produkter

Endelig fredag og helg, tenker nok sikkert mange. Mandag og fredag er strengt talt det samme for meg om dagen. Helg for meg har hatt en helt annen betydning de siste.. snart tre årene nå! Jeg jobber i restaurant og da er jo uka snudd helt på hodet sammenliknet med de som går skole, studerer eller har en typisk ni til fire jobb. Jeg tipper mange bloggere kan kjenne seg igjen i at helge begrepet er litt løst. For meg har de siste tre årene ordet "helg" betydd jobbing og enda mer jobbing. Noe som egentlig har passet meg veldig fint, jeg liker jo å jobbe. 

Uansett, dette innlegget skal verken handle om jobb eller helg. Dagens makeup look finner du på bildene over. Jeg kjørte på med rosa toner og shimmer i dag, med nude lips. I dag har jeg fått hentet ut en pakke, tatt en soya latte med noen venninner og laget en ganske digg taco middag med kjære. Og jeg gleder meg sånn til i morgen! Jeg gleder meg til å vise bilder med "prosjektet" som er planlagt for dagen. Jeg skal nemlig legge makeup på en annen person enn meg selv! Det blir super stas og jeg gleder meg til å vise bilder, enten her eller på insta: eventuelt begge deler. 

I går fikk jeg også en gave (fra min kjære) og se så fin gave. Jeg er i himmelen! Jeg har lenge ønsket meg både øyekrem, serum og anti aging kremer av alle slag og her fikk jeg alt, i en pakke! Estee lauder er en av mine absolutt favoritter når det kommer til hudpleie, og da spesielt til ansikt. Jeg bruker fra før deres dagkrem for tørr hud og er super fornøyd! For en tid tilbake slet jeg veldig med en dry spot på haken min, og det sier seg selv at å legge sminke på noe som er veldig tørt ikke gir gode resultater. Da gikk jeg over til estee lauder sin dagkrem for tørr hud og den var min life saver! Har ikke hatt noen plager med tørr hud etter jeg begynte med denne. Et merke jeg gjerne anbefaler videre.

6 kommentarer

Jessica

01.12.2017 kl.22:52

Elsker sminka! :)

Sophie Lund

02.12.2017 kl.13:21

Jessica: Tusen takk!

Hege Kristin

02.12.2017 kl.00:15

bruker Estee Lauder foundationen jeg, og elsker den! men aldri hørt om hudpleieserien før, hehe :D

Sophie Lund

02.12.2017 kl.13:21

Hege Kristin: Jeg har faktisk aldri prøvd foundation fra de, men jeg har hørt mye bra om dobble wear foundationen deres, så den må jeg få testet! Anbefaler i hvertfall ansiktskremene deres hvis du er på utkikk etter en ny! :)

Ingermg

10.12.2017 kl.19:52

Make up on point!

Sophie Lund

10.12.2017 kl.19:58

Ingermg: Søt du er!

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv