hits

Holiday glam makeup tutorial / Red cherry lips

I og med at jeg allerede er i slik julestemning som jeg faktisk er (og har vært i flere måneder) har jeg laget en makeup tutorial som passer utmerket til spesielle anledninger den kommende tiden! Hvis du skal på julebord, julefest in general, ball, en kveld på byen eller en lunsj med gjengen så er denne looken perfekt! Øynene er i en varm brun tone og en dus og glødende hud! Du kan også fint gå for en nude leppe farge til denne looken hvis du ønsker å tone den ned litt eller ikke er en red lip kinda girl. Uansett, looken kan brukes både på dagtid og kveld for den sminkeglade! 

Nå har jeg bare blitt enda mer gira til jul og kan nesten ikke vente. Det er så hyggelig å være sammen med familie og gode venner hvor man nyter så så mye god mat og bare tar livet helt med ro. Og det trengs nok for de fleste som sikkert stresser seg ihjel nå i førjuls tia (inkludert meg). Det er tross alt mye som skal stelles i stand og være på plass. Men ikke glem å ta på god sokkene og pakke deg inne i et pledd med en kopp varm kakao i sofaen i ny og ned også! Jeg håper i hvertfall at du liker videoen og gjerne subscribe hvis du ønsker å se mer. 

Husk å endre kvaliteten til 1080p ved å trykke på tannhjulet for best mulig bilde!

 

2 kommentarer

Elina

30.11.2017 kl.20:14

Fin video :)

Sophie Lund

02.12.2017 kl.13:21

Elina Reime: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv