hits

Dark red cherry lips

I dag har jeg endelig mottatt en etterlengtet pakke fra tarte cosmetics som jeg bestilte for en tid tilbake. Jeg har vært utrolig nysgjerrig på Tarte sin svært populære concealer lenge nå og endelig har jeg hendene mine på en selv! Jeg slo også til med å kjøpe en full coverage foundation samt to børster i samme sleng. Jeg gjorde en look i dag hvor jeg fikk testet den nye sminken og jeg gikk for en mørk cherry leppe farge til dagens look. Jeg bruker som regel alltid å gå for nude på leppene, det passer til alt av antrekk og anledninger, og jeg føler meg av en eller annen grunn litt mer anonym med nude farge på leppene, flere som føler det samme? 

Ellers er det utrolig morsomt at så mange så youtube videoen jeg la ut i går! I den store verden er ikke seer tallene særlig store, men for meg var det et stort hopp og utrolig morsomt! Dagen i dag har så langt gått med på å vaske hus, laget og begynt å redigere en sminke video. Nå er jeg ganske lei av å være innenfor disse fire veggene, så jeg skal ut en tur!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv