hits

GRWM - Gold glitter & flawless face / Makeup tutorial

(Endre til 1080p for høyest mulig kvalitet)

Hei og velkommen til bloggen min! Dette er litt spesielt og veldig morsomt, men jeg håper at du som kanskje leser dette innlegget syns det er like spennende som jeg gjør! Jeg tenkte ikke å legge ut en lang og uinteressant historie om hvem jeg er eller hva jeg gjør (det kan du forøvrig lese om under "Om meg" i meny linjen øverst på denne siden, hvis det skulle friste). Jeg er i hvertfall (i følge meg selv og muligens kjæresten min) over snittet interessert i makeup og skjønnhet. Det har jeg vært i over lengre tid. Jeg kan sitte i flere timer foran skjermen å kikke gjennom forskjellige nettbutikker, beauty blogger og youtube videoer. Seriøst og ja, jeg vet det høres sært ut for enkelte. Men for meg er det en skikkelig avkobling fra hverdagen og timene flyr hvis jeg først ender opp på youtube i forskjellige makeup tutorials!  For mange er nok dette med sminke og skjønnhet totalt uinteressant og kanskje overfladisk, men for meg er sminkepaletter, foundations, glitter og lipsticks en lekeplass hvor jeg kan eksperimentere for meg selv, teste ut forskjellige uttrykk og stiler! Jeg elsker det og nå vil jeg gjerne dele denne lidenskapen som jeg har med andre entusiaster! 

Hvis du driver en skjønnhetsblogg, instagram eller youtube selv er jeg super interessert i å sjekke det ut! Jeg elsker å se på forskjellige kanaler drevet av forskjellige typer mennesker med ulike stiler. Gjerne legg igjen en kommentar med link, så skal jeg sjekke det ut! 

Som disclamer kan jeg nevne at jeg på ingen måte er en ekspert innenfor makeup og jeg er heller ingen makeup artist med utdanning innenfor faget. Dette er en lidenskap og en hobby. Jeg prøver og feiler, henter inspirasjon og lærdom fra internettet!

Jeg håper i hvertfall du vil sjekke ut videoen min ovenfor her og gjerne stikk innom youtube kanalen min hvis du liker videoen da..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sophie Lund

Sophie Lund

25, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Sophie Lund og jeg er en 25 år gammel jente. Jeg har en lidenskap innenfor kosmetikk og makeup som jeg ønsker å dele med andre! Jeg har en youtube kanal under samme navn hvor jeg deler mine makeup videoer. Denne bloggen handler for det meste om meg og mitt, skjønnhet, mote og bilder. Forhåpentligvis blir dette en lettlest blogg hvor man kan skjemme seg bort med "tom" lesing og påfyll av sminke, mote, interiør og alt det som følger med i hverdagen min. Jeg kan kontaktes på: sophielundt@gmail.com

Kategorier

Arkiv